E Ora de Păpuși! – Spectacolul Familiei – Duminică, 3 martie 2019 la 17:00 – 18:00

E Ora de Păpuși! – Spectacolul Familiei – Duminică, 3 martie 2019 la 17:00 – 18:00

Dragi prieteni mari și mici,

“E Ora de Păpuși!” este un spectacol interactiv pentru toată familia!
Da, da, copiii și chiar părinții devin artiști: dansează alături de marionetele Storki și Noki, îl antrenează și apoi stau cu sufletul la gură pentru Viermișorul Acrobat, Tigruț, o poartă pe Micuța Inventatoare Bo Piper către nori!
Fiecare poveste este plină de umor, dar și de învățăminte despre prietenie, empatie, grija pentru animale, curiozitate și împlinirea viselor cu orice preț!

Eu cred cu tărie că teatrul de păpuși poate face lumea mai bună și vă invit să-mi fiți alături în această misiune! – Ana Craciun-Lambru

Durata spectacolului este de 45 de minute
Numar limitat de locuri
Pret bilet
25 Ron Copil
20 Ron Parinte
Varsta recomandata 3+
Rezervări la adresa de mail puppetarthub@gmail.com
Relatii la nr de tel 0758 535 562 si 0729 111 589

Spectacolul s-a jucat cu succes în multe orașe din țară (București, Cluj, Ploiești, Câmpulung, Focșani, Buzău, Piatra Neamț), în cadrul festivalurilor organizate de Teatrul Ion Creangă “Bucureștii lui Caragiale” și “Amintiri din Copilarie”, precum și în cadrul Festivalului Puppets Occupy Street de la Craiova.

Testimoniale
Ce spun părinții:
“Felicitări! Am râs și m-am distrat cot la cot cu picii!!

“E Ora de Păpuși!” a fost prezentat și la U.S. Embassy Bucharest, la invitația Doamnei Mari Klemm, soția Ambasadorului American, Dl. Hans Klemm

Thank you very much again for your nice performance at the US Embassy on September 29th. I was so impressed by the expressions of puppets with your hands’ refined movement.
We wish you all the best and successful performances. Looking forward to seeing you again!”

Kind regards,
Mari and Hans Klemm

Câteva cuvinte despre mine:

Îmi place să mă joc! M-am jucat toată copilăria, inventând personaje și scenarii. Apoi am descoperit că și la Facultate te poți juca! Mai serios, cu mai multe reguli și cunoștințe, însă tot joacă era.

Am absolvit Universitatea de Teatru și Film “I. L. Caragiale”, Departamentul Arta Actorului Mânuitor de Păpusi și Marionete și am activat ca Artist Păpușar Independent timp de opt ani. Jocul a continuat în Statele Unite, unde am obținut diploma “Master of Fine Arts in Dramatic Arts” în programul Puppet Arts la Universitatea Connecticut printr-o bursă Fulbright.

Revenind în România, am început colaborări și proiecte dedicate Teatrului cu Păpuși. Am realizat regia spectacolului “Onix si Barton” la Opera Comică pentru Copii și Conferințele cu Dodi și Roni la Muzeul Național Grigore Antipa. Am participat ca actriță în spectacolele “Pasarea de Foc” de la Teatrul Tony Bulandra și “Harun și Marea de Povești” în regia lui Alexandru Berceanu. În prezent realizez regia spectacolului pentru copii, “Jurassic”, la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț.

Vă mulțumesc și vă aștept cu brațele pline de păpuși!

Ana Crăciun-Lambru
anacraciunlambru@gmail.com
www.anacraciunlambru.com

Duminică, 3 martie 2019 la 17:00 – 18:00

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *