Share // 1. The perfect birthday

Share //  1. The perfect birthday

Vineri, 8 martie, ora 19.30 are loc la ARTHUB Bucharest primul episod din ”Share”, o serie de performance-uri care investighează relația dintre individ și mediul online. Dacă la începuturile comunicării în rețea prea puțini indentificau persoana virtuală cu cea reală, acum orice utilizator (în mod conștient sau nu) a ajuns să lucreze la crearea unei imagini despre propria persoană pe internet.

”Share” este o serie de trei performance-uri realizate Robert Bălan, în care artistul explorează tema identității și comunicării virtuale. Iar The perfect birthday este primul episod din această serie. Ziua de 8 martie este ziua de naștere a artistului, zi pe care și-a propus să o ”share-uiască”  online și offline.

”O să fie petrecerea perfectă. O să ne împritenim. O să chat-uim. N-o să fim nici singuri, nici deprimați. Telefonul mobil este obligatoriu. Recomadăm și un cont de facebook , insta și/sau whatsapp.”

Robert Bălan

Telefonul mobil este obligatoriu. Recomadăm și un cont de facebook și/sau whatsup.

”Share” face parte din ”ARTHUB Imersiv – stagiunea de dramaturgie contemporană”, programul de teatru imersiv, experimental propus de colectivul ARTHUB și de invitați pentru anul 2019. Din același program mai fac parte spectacolele ”Spaghete cu pâine” de/cu Alex Fifea și ”Salvation Kit” de Silvia Roman, text Peca Ștefan. Programul este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. 

Accesul la spectacol este liber în baza rezervării prealabile la arte.contemporane@gmail.com sau tel 0721 740 703

Robert Bălan este regizor, performer și manager cultural. Ca performer lucrează, mai ales, cu date autobiografice: ”Terapii în desfășurare. Vă rugăm păstrați liniștea” (2018),  ”Momentul perfect” (2018), ”sfârșit. work în progress ” (2013), ”bălan.unu” (2009). Multe dintre spectacolele sale sunt rezultatul colaborării cu scriitoarea  Elena Vlădăreanu: ”În numele Tatălui” (Art No More/ Tranzit.ro/ AFCN București – 2018),  ”Identic natural” (Art No More/ART HUB București/ARCUB – 2017),”O viață sigură” (Teatrul Național Târgu Mureș -2016) ,”Habemus bebe” (Art No More/WASP București – 2014).  Cea mai recentă producție  este filmul documentar ”Munca este un antidepresiv, pân la urmă”.

www.robertbalan.net

ARTHUB Bucharest este centrul cultural înființat și administrat de Asociația pentru Promovarea Artelor Contemporane în anul 2013 pentru utilizarea în comun a resurselor pentru artă. În prezent funcționează în str. Pictor Theodor Aman nr.38 sector 1 cu două ateliere colective și zece ateliere individuale.

Eveniment organizat de Asociația pentru Promovarea Artelor Contemporane în parteneriat cu Asociația Art no More, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Detalii despre eveniment și program: Nona Șerbănescu, coordonator proiect / arte.contemporane@gmail.com / 0721 740 703

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *