Cultural Project Manager 2 poziții disponibile

Persoana pe care o căutăm are studii artistice sau în domenii socio-umaniste și cel puțin 2 ani de experiență în scrierea și/sau gestionarea de proiecte sau componente din proiecte culturale de mici și medii dimensiuni.

Poziția este una project based cu perioade de lucru mai intense și perioade mai relaxate. Perioada octombrie – noiembrie este una în care persoana trebuie să aibă disponibilitate pentru lucru full time în vederea lucrului pe raportare și decontare a proiectelor.

Elemente din fișa postului:

Persoana participă la construcția și arhitectura proiectului cultural încă de la începutul său și redactează partea scrisă a candidaturii. Se ocupă de toate elementele ce țin de aplicare de la CV-uri la buget cu concursul managerului organizației. Are responsabilitatea pentru buna îndeplinire a candidaturii din punct de vedere administrativ.

Pachetul salarial va fi negociat individual în funcție de setul de competențe al specialistei/specialistului în management cultural și de nivelul de implicare pe care îl poate avea în proiect după cum și de bugetul efectiv al proiectului.

Vă rugăm să trimiteți la arte.contemporane@gmail.com:

  1. Email cu titlul: Candidatură Cultural PM + nume
  2. SCURTĂ scrisoare de intenție redactată SPECIAL pentru aplicația AH (nu vom lua în considerare nicio aplicație fără scrisoare de intenție sau cu scrisoare copiată de pe net)
  3. CV sau biografie.

NU vom lua în considerare comentariile de pe Facebook sau Instagram, mesajele pe whatsup sau messenger și nicio altă formă de comunicare din simplul motiv că nu putem gestiona decât o singură dimensiune a comunicării.

Mulțumim pentru înțelegere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *